Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Kourumies

Pages: [1]
1
Avaan tänne uuden ketjun Ukrainan tilanteelle ja sitä sivuaville aiheille. Laitan ehtimisen ja osaamisen mukaan tänne myös käännöksiä tai tiivistelmiä venäjän-, valkovenäjän-, ukrainan- ja puolankielisistä jutuista ja nettisivuista.

Tässä on nyt ensinnäkin yksi blogiote, joka vahvistaa omalta osaltaan sitä vaikutelmaa, että Putinin taustajoukoissa on nimenomaan tuota Breivikin ja Halla-ahon aateveljestöä:

http://anton-shekhovtsov.blogspot.fi/2014/03/pro-russian-extremists-observe.html

Sieltä löytyy varsinainen konnagalleria Krimin vaalitarkkailijoita:

* Itävallan vapauspuolue, se Haider-vainaan pulju;
* Belgian flaamien Vlaams Belang
* Bulgarian Ataka-puolue
* meidän Bäkkis
* Ranskan National Front
* Itä-Saksan entisten kommunistien irakilaistaustainen, ilmeisesti antisemiittinen jäsen
* kreikkalaiset kommunistit (Kusinen aamunkoitto ei tällä kertaa lähettänyt tarkkailijaa)
* Unkarin Jobbik
* Forza Italia
* Latvian venäläismieliset. Tatjana Zhdanok-parka on pahasti päässyt rupsahtamaan sitten viime näkemän.
* Puolan Samoobrona Rzeczypospolitej Polskiej, joka on lähinnä äärikeskustalainen, tai ainakin se alkuperäinen Samoobrona oli.
* Serbiasta ääriortodoksisia hörhönationalisteja
* Kataloniasta katalonialaisen äärioikeiston edustaja, mikä on sikäli erikoista, että katalonialainen nationalismi ei ole mitenkään yksiselitteisesti oikeistolaista - katalonian kieli joutui kärsimään Francon aikana.
* Venäjältä on joku uusstalinistisen kansallisbolsevikkikommarien edustaja. Näitä hörhöjä siellä piisaa, jotka yhdistävät natsismin ja stalinismin kaameimmat puolet.
* Jenkeistä joku serbialaissyntyinen muslimivihan lietsoja.

Persuille ja halla-aholaisille on tällä kertaa annettava tunnustusta siitä, että heikäläiset eivät lähettäneet tuonne edustajiaan. Mutta kaipa Bäkkis ajaa saman asian. Hän on vetänyt viime aikoina hymykampanjaa persuihin päin, ja ruotsinkielisiin kohdistuvan vihan lietsonnassa hän on nykyään vakavasti otettava kilpailija Suomalaisuuden liitolle

2
Näkisin että Leena Sharman mielistely- ja hyysäyskirja persuista on taas tyypillinen esimerkki siitä toimittajien keskuudessa vahvistuneesta pyrkimyksestä etsiä jonkinlaista kompromissia äärioikeistolaisten terroristien ja äärioikeistolaisen terrorin uhrien väliltä, mikä tietysti tarkoittaa samaa kuin sovitteluratkaisu rosvon ja hänen ryöväämänsä välille niin että rosvo saa puolet rahoista; tai kompromissia murhaajan ja neljän lapsen äidin välillä niin että murhaaja tyytyy murhaamaan lapsista vain kaksi, ja tätä pidetään oikeudenmukaisena ratkaisuna.

Ääärioikeiston nousu on yksinomaan leenasharmojen syytä. Äärioikeisto meillä on aina keskuudessamme ja sen määrä lienee vakio. Tekemällä sen julistuksesta salonkikelpoista leenasharmat ovat oikeastaan suurempia syyllisiä Suomen yhteiskuntarauhan käynnissä olevaan romahtamiseen kuin äärioikeisto itse. Äärioikeiston toiminnan mahdollistajat, myötäilijät ja auttajat ansaitsevat ankarimman tuomion.

3
Yleinen keskustelu / Uusnatsismi ja äärioikeisto
« on: March 08, 2014, 23:58:24 »
Hauskuuden lisäämiseksi linkitetään myös Unkarin natsien eli Jobbikin sivuille. Sielläkin paheksutaan Ukrainan uutta hallitusta.

http://www.jobbik.com/jobbik_new_ukrainian_government_chauvinistic_and_illegitimate

Ilmeisesti Halla-aho on aika yksinään Euroopan äärioikeistossa Ukrainalle osoitettuine opportunistisine tuenilmauksineen, kun aateveljet täällä, siellä ja tuolla asettuvat Putinin tueksi.

Tämän jälkeen minä sanon vain, että

СЛАВА УÐРАЇНІ! Ð"ЕРОЯМ СЛАВА! За Ð½Ð°ÑˆÑ Ñ– Ð²Ð°ÑˆÑ ÑÐ²Ð¾Ð±Ð¾Ð´Ñ!


4
Yleinen keskustelu / Nato-jäsenyys
« on: March 05, 2014, 17:13:35 »
Tässä olisi joitakin argumentteja Nato-jäsenyyden puolesta ja vastaan. Höpöhöpöargumentit tyyliin "Nato olla valkoisen miehen pahaa lääkettä ja tabu-tabu-tabu" olen jättänyt mainitsematta.

Puolesta:
- Venäjä käy aina vain uhkaavammaksi emmekä voi itse puolustaa itseämme.
- Suomen tulee kuulua kaikkiin läntisiin systeemeihin imagosyistä.
- Suomalaiset sotilaat pääsevät taistelemaan suuren maailman taistelukentille ja hankkimaan arvokasta kokemusta.
- Naton sotaharjoitukset syrjäseuduilla piristävät kituvia muuttotappiopaikkakuntia, kun sotilaslaumat käyvät ostamassa kaljaa ja limpparia kyläkaupoista.

Vastaan:
- Venäjä ei salli Suomen liittyä Natoon, vaan rankaisee ainakin nostamalla taisteluvalmiutta.
- Suomi kuuluu itään ja Suomen tulee erota myös EU:sta, jotta voisimme toteuttaa itäisyyttämme Venäjän ihanassa orjuudessa.
- Suomalaiset sotilaat joutuvat taistelemaan suuren maailman taistelukentille ja palaavat sinkkiarkuissa kotiin.
- Naton sotaharjoitukset pilaavat Lapin rauhan ja turmelevat luontoa ja perinteisiä elinkeinoja.

5
Yleinen keskustelu / Suomen Sisu
« on: April 09, 2010, 10:44:46 »


SuSin kohdalla täytyy siis todistaa, että SuSi on radikaali ja että SuSi pyrkii totalitaarisiin päämääriin. Saa todistaa, olkaa hyvä.

Ei meidän tarvitse todistaa yhtään mitään, koska Suojelupoliisi ja Keskusrikospoliisi ovat sitä mieltä, tieto on ollut lehdissä, ja Suomen Sisun valitus asiasta on hylätty. Tässä tilanteessa todistustaakka on jo Suomen Sisun puolella.

Pages: [1]